e-sport


Foto:StarLadder

Computerspil rykker ind i mange idrætsforeninger. De unge computerspillere har ligesom unge sportsudøvere forbilleder fra e-sportligaen, så derfor er det helt naturligt at e-sport får en afdeling i de veletablerede foreninger.

e-Sport i idrætsforeninger kan give de børn, der gerne vil spille computerspil mulighed for at mødes i et fysisk fællesskab og ved hjælp af en instruktør udvikle sig og blive dygtigere til de forskellige spil.

Klubberne her i den nordlige ende af Randers kommune vil også gerne kunne tilbyde børn og unge at kunne gå til e-sport på lige fod med de mere traditionelle aktiviteter i foreningerne som f.eks. fodbold, håndbold og gymnastik.

Fodboldsamarbejdet OIF har været i gang med at undersøge mulighederne for at etablere et tilbud for e-sport. Det er besluttet at lokaliteten bliver Grønhøjskolen, der stiller lokale til disposition, og som har et netværk, der kan opfylde de tekniske krav til gamer pc’ere. Ungdomsskolemiljøet ved Grønhøjskolen er også interesseret i et samarbejde omkring e-eport.

Næste skridt er at OIF, Grønhøjskolen og de tre moderklubber, (B65, HUI og IFF), får samlet et udvalg med de rette kompetencer inden for computerspil. Når udvalget er samlet får vi med hjælp fra en DGI-konsulent inden for området og sat nogle rammer op for e-Sport i idrætsforenings regi.

Kender du nogen eller er du selv interesseret i at være med til at starte e-sport op, kan du rette henvendelse til:

Christian Nymann, via e-mail: chr@norager-vognmand.dk eller tlf: 2222 8301
Michael Hastrup Andersen, via e-mail: rishoejvej@mail.dk eller tlf: 2481 0506

Comments are closed.